Izgradnja tijela PDF Ispis E-mail

 

detalj sa Cardio programa

Tetetana sa Cardio fitnessom je osobito značajna za razvoj aerobnih sposobnosti, redukciju potkožnog masnog tkiva oblikovanje mišićnih grupa tj. formiranje poželjne tjelesne figure, razvoj snage, gibljivosti i koordinacije, učvršćivanje i jačanje koštano-zglobnih i tetivnih segmenata, unapređenje zdravstvenog statusa.

Namjenjena je svim zdravim osobama, rekreativcima, profesionalnim sportašima, osobama sa određenim stupnjem poteškoća. Izuzetno je korisna menadžerima i svim drugim osobama izloženim povećanim psihofizičkim zahtjevima.

 

Teretana sa Cardio fitnessom je opremljena najsuvremenijom opremom.

detalj sa Cardio programa detalj sa Cardio programa

  • Cardio program (bicikl, steper, veslo, pokretna traka)
  • Trenažeri
  • Slobodni utezi

 

Ugodan ambijent, klimatizirani prostor, tv i video, možete vježbati na 50 radnih mjesta istodobno i sve to uz stručni nadzor visoko osposobljenih instruktora koji će po željama i potrebama članova izraditi i programe i pomoći pri njihovom provođenju.

trenažeri slobodni utezi

Trenažeri su izvarendno dizajnirani što govori o konstrukcijskim obilježjima i funkcionalnosti. Odgovaraju osobitostima različite dobi, spola i razine motoričkih znanja, medicinski su prikladni , tehnički i sigurnosni uvjeti vrlo su visoki.

trenažeri slobodni utezi

Poznata sportska imena u našoj teratani

 trenažeri   trenažeri