Izgradnja tijela
Aerobic
Sauna
Solarij
Masaža
Medicinski program
Garderoba

 
 
 
Fitness PDF Ispis E-mail

 

 

STAR SPORT - FITNESS STUDIO

2000 u Širokom Brijegu

je najsuvremeniji fitness centar u Bosni i Hercegovini.

Smješten unutar Gradske sportske dvorane na Pecari na površini od preko 500 četvornih metara, potpuno klimatiziran, centar je osmišljen kao stjecište sportaša pirofesionalaca, poslovnih ljudi, kao i svih onih koji vole sport, te žele svakodnevni stres razbiti nekim od mnogobrojnih sadržaja koji se nude.

Pored vrhunske usluge i stručnog nadzora osoblja koje se trajno usavršava na seminarima u Hrvatskoj i svijetu, nešto na što smo osobito ponosni je najsuvremenija linija renomiranog talijanskog proizvođača opreme za teretane TECHNO GYMA. Preko 50 stanica za vježbanje omogućava rad praktično bez čekanja.Centar nudi mogućnost rada kompletnim sportskim ekipama, bilo da se radi o bazičnim pripremama, ili pak redovitirn treninzima.

fitness Star Sport fitness Star Sport

Izuzetna pozornost u klubu se poklanja radu sa ženskom populadjom kao i radu s najmlađim kategorijama. Tako u ponudi imamo i čitav niz aerobnih programa koji su prilagođeni željama i zdravstvenom stanju polaznika. Za sve učenike nudimo aerobne programe po vrlo popularnim cijenama, te s izuzetno fleksibilinim terminima koji ovise o školskom rasporedu.

Za osobe srednje i starije dobi, s ostećenjima kralježnice ili nekim drugim povredama, namijenili smo posebne programe.

Prednost našeg kluba je da se svi sadržaji mogu koristiti istodobno, dakle isti dan, bez čekanja, a svatko zainteresiran može dobiti individuaini program za rad. Za maksimaino opuštanje i relaksaciju stoje vam na raspolaganju dvije finske saune, parna kupelj, solarij, te salon za masažu i fizikalnu terapiju sa najsuvremenijom opremom.I to još uvijek nije sve, jer su u posebno uređenom prostoru instalirani uredajl za tzv. limfnu drenažu. Ovaj sadržaj će znati cijeniti svi oni koji imaju problema s nakupinama celulita. Kako svaki napor traži odmor i relaksaciju, te nadoknadu znojem izgubljenih tvari vaznih za funkcioniranje organizma, u mogućnosti smo Vam u našem vitaminskom baru koji se nalazi u sklopu centra ponuditi široki izbor vitaminskih, proteinskih i bezalkoholnih napitaka koji će Vam itekeko dobro doći za osvježenje i regeneraciju.

detalj iz dvorane za aerobic

Radno vrijeme: radnim danom od 15:00 do 22:30, subotom 14:00 do 21:00  Nedjeljom \ blagdanima se ne radi.

Tel,: 039 7066241 706625